Nieuwe webshop domeinnaam en archief

Heb je een verkoop afgerond? Vanaf nu kan je oude webshops makkelijk archiveren zonder dat je de gegevens kwijt geraakt. Daarnaast schakelen we over op een andere domeinnaam voor nieuwe webshops.


Grote verbeteringen en aanpassingen

Inschrijven voor activiteiten is nu beschikbaar op aanvraag. Daarnaast hebben we een hele hoop wijzigingen gedaan om dit mogelijk te maken die de gewone werking van Stamhoofd verbeteren.Beheerdersgroepen en betere toegangsrechten voor beheerders

In aanloop naar de functies die inschrijvingen voor activiteiten mogelijk gaan maken, werkten we nog enkele functies af die hiervoor noodzakelijk waren. Vanaf nu kan je de toegang van beheerders in Stamhoofd beter organiseren. Je kan beheerders opdelen in groepen en die toegang geven tot specifieke webshops.


De toekomst van Stamhoofd

Stamhoofd biedt een duurzame oplossing voor verenigingen die het administratieve werk willen verminderen en zich willen richten op wat echt telt: leden animeren, spelletjes spelen, sport- en danslessen geven, ... Om het systeem van Stamhoofd te onderhouden en duurzaam te investeren in nieuwe functies, heeft Stamhoofd inkomsten nodig.