Simon Backx

Wijzig automatische e-mails van webshops

Vanaf nu kan je de automatische e-mails van jouw webshops aanpassen.


Email editor


Als beheerder van een webshop kan je nu alle automatische e-mails wijzigen via de instellingen van die webshop. Dat is handig als je toch nog wat extra instructies kwijt wil in die e-mails. Ook hebben we de standaardmails wat verbeterd. Alle bestelde producten en bestelgegevens staan nu bij iedereen in de e-mails.


Wat met inschrijvingmails?

Dit is de eerste aanzet voor een functie waarmee je op termijn ook bevestigingmails kan versturen bij nieuwe inschrijvingen.


Vanaf wanneer beschikbaar?

Deze update is al meteen beschikbaar via de website, en de update komt in de komende dagen ook naar de apps.


Feedback?

We hebben een handig systeem waarmee verenigingen ideeën kunnen insturen en kunnen stemmen op ideeën. Je kan daar ook volgen wat de status is van bepaalde nieuwe functies (en je blijft er automatisch van op de hoogte als je dat wilt).

Feedback geven kan via feedback.stamhoofd.app