Simon Backx

Verbeteringen aan inloggen en beheerders

Razendsnel inloggen en gemakkelijker beheerders toevoegen


Als je vroeger wou inloggen bij Stamhoofd, dan moest je vaak wel enkele seconden wachten (op sommige apparaten zelfs veel langer). Dat is vanaf nu verleden tijd. Het volledige loginsysteem is herwerkt, waardoor je razendsnel kan inloggen. De eerste keer dat je de volgende keer inlogt, zal je waarschijnlijk wel éénmalig nog eens wat langer moeten wachten.

Beheerders toevoegen is enorm vereenvoudigd. Vroeger moest je zelf een link doorsturen naar beheerders, en verviel die uitnodiging redelijk snel. Dat is vanaf nu verleden tijd. Als je nu een beheerder toevoegt, dan krijgt die automatisch een e-mail. Als die beheerder bovendien al een account heeft, dan wordt de hele flow nog wat gemakkelijker (vroeger zorgde dat al eens voor problemen).


Vanaf wanneer beschikbaar?

Deze update is al meteen beschikbaar via de website en apps (versie 1.13.0). Updaten is deze keer noodzakelijk, de oude versies van de apps stoppen met werken en geven een update melding.


Feedback?

We hebben een handig systeem waarmee verenigingen ideeën kunnen insturen en kunnen stemmen op ideeën. Je kan daar ook volgen wat de status is van bepaalde nieuwe functies (en je blijft er automatisch van op de hoogte als je dat wilt).

Feedback geven kan via feedback.stamhoofd.app