Overzicht

De bestelstatus van bestellingen

Je kan de status wijzigen door met je rechtermuisknop op een bestelling te klikken (of lang ingerukt houden in de app), of je kan meerdere bestellingen selecteren en bovenaan op (...) klikken om de status van meerdere bestellingen samen te wijzigen.

In Stamhoofd kan je de elke bestelling een status geven. Elke nieuwe bestelling die binnenkomt, krijgt de status 'Nieuw'. Een bestelstatus is voornamelijk voor je eigen administratie. De status is zichtbaar voor bestellers, maar er gebeuren geen automatische acties op basis van de status, met uitzondering van de geannuleerde bestellingen. Je hoeft de status dus niet te gebruiken als je die niet nodig hebt.

  • Nieuw
  • Verwerkt
  • Ligt klaar
  • Geannuleerd: bestelling telt niet mee in de statistieken of voorraad, scannen/downloaden van tickets is niet mogelijk. De besteller ontvangt geen automatische e-mail.

Niet gevonden wat je zocht?

Je helpt jezelf het snelst door eerst te kijken of het antwoord op jouw vraag in de documentatie staat. Staat het er niet tussen, dan kan je contact opnemen via hallo@stamhoofd.nl.