Overzicht

Hoe betalen we voor extra leden?

De ledenadministratie werkt eigenlijk met een aantal plaatsen die je koopt, dat is het maximum aantal leden dat tegelijk kunnen zijn ingeschreven. Jaarlijks koop je minimaal 118 plaatsen (59 euro). Zodra het totale aantal leden op een bepaald moment hoger wordt, zullen automatisch extra plaatsen gekocht worden (aan 50 cent in het begin van het jaar, maar die prijs begint te dalen na de 3e maand tot 0 euro op de dag dat het pakket vervalt).

Betalingen

Betalingen zullen gebeuren via automatische incasso van het bankrekeningnummer waarmee je het laatst betaald hebt. Je ontvangt in dat geval ook altijd een e-mail op voorhand.

Leden die stoppen

Als je na een activiteit of werkjaar iedereen terug uitschrijft (dat hoef je niet manueel te doen, dat gaat automatisch als je een nieuwe inschrijvingsperiode start of de activiteiten verwijdert), dan krijg je opeens al die plaatsen terug.

Als tijdens het jaar een lid wordt uitgeschreven, ontvang je ook die plaats terug. Met andere woorden, als er daarna een nieuw lid inschrijft hoef je niet extra te betalen.

Lid dat is ingeschreven voor meerdere groepen

Een lid dat is ingeschreven voor meerdere groepen telt maar als één plaats. Als in een nieuw werkjaar dan nieuwe of dezelfde leden inschrijven, moet je pas extra plaatsen kopen als het totale aantal stijgt. De plaatsen blijven geldig tot één jaar nadat je het pakket hebt gekocht.

Niet gevonden wat je zocht?

Je helpt jezelf het snelst door eerst te kijken of het antwoord op jouw vraag in de documentatie staat. Staat het er niet tussen, dan kan je contact opnemen via hallo@stamhoofd.nl.