Open-source en onafhankelijk

Verenigingen zijn de bouwsteen van zoveel mooie vriendschappen, herinneringen, kennis en ervaring... Toch hebben ze het erg moeilijk om digitaal mee te kunnen, dat ontdekten we zelf als leiding in onze scoutsgroep. Uit onze ervaring ontstond Stamhoofd, waarmee we verenigingen willen helpen om op een betaalbare manier te digitaliseren.

Om dat mogelijk te maken, bieden we verschillende kwalitatieve softwarepakketten aan. Essentiele tools voor verenigingen, zoals een webshop, ledenadministratie. We bouwen alles zelf en werken 100% onafhankelijk, zonder externe financiering.

We werken intussen samen met meer dan 1000 verenigingen in Vlaanderen en Nederland: sportclubs, jeugdbewegingen, (hoge)scholen, VZW's, goede doelen en gemeenten.

De broncode die we schrijven is openbaar, en kan door iedereen gebruikt worden. Daarnaast willen we het in de toekomst gemakkelijker maken dat je Stamhoofd op je eigen server kan draaien.

Probeer het eens uit.

Registreer jouw vereniging via de website en probeer alles rustig uit. Je hoeft nog niet te betalen en we hebben nog geen betaalgegevens nodig. Je koopt het systeem enkel aan als je overtuigd bent.