Online inschrijvingen en verkoop voor sportclubs

Stamhoofd helpt sportclubs om eenvoudig te digitaliseren. Daarvoor bieden we verschillende softwaretoepassingen aan die interessant kunnen zijn voor sportclubs.

Online verkoop organiseren

Online wafels verkopen om geld in te zamelen, of een spaghettisaus verkoop? Maak gemakkelijk een eigen webshop aan via Stamhoofd.

Alles over webshops


Ticketverkoop voor evenementen

Met Stamhoofd kan je een ticketverkoop organiseren voor bijvoorbeeld een eetfestijn. Via de app kan je razendsnel, en zonder internet ook tickets scannen.

Alles over tickets


Ledenadministratie via je eigen ledenportaal

Met Stamhoofd kan je leden online laten inschrijven via je eigen ledenportaal. Daarna kan je heel gemakkelijk aan alle gegevens van jouw leden, ook via de Stamhoofd app. Medische fiches verzamel je ook gemakkelijk en in overeenstemming met de privacywetgeving. Leden en ouders kunnen hun gegevens altijd wijzigen via het ledenportaal en kunnen er bovendien fiscale attesten downloaden.

Alles over ledenadministratie


Crowdfunding organiseren

Maak gemakkelijk een pagina aan voor je crowdfunding als je geld inzamelt voor verbouwingen of nieuw materiaal.

Meer info over crowdfundings


Inschrijvingsformulier voor openbare evenementen

Via Stamhoofd verzamel je ook gemakkelijk inschrijven voor bijvoorbeeld een quiz of een eetfestijn.

Alles over openbare inschrijvingen


Voorbeeld van een ingeschreven lid in Stamhoofd (ledenadministratie).

Waarom Stamhoofd?

Eenvoudig, intuïtief en snel

Iedereen vind heel snel zijn weg in Stamhoofd. Alles wijst zichzelf uit en we hebben documentatie met uitleg voor de ingewikkeldere zaken. Raadpleeg bovendien alle inschrijvingen of bestellingen ook vanaf je smartphone, of gebruik je smartphone als scanner voor tickets. Bovendien kan je met meerdere beheerders samenwerken en staat alles gewoon op één gedeelde plaats.

Meer info


Betaalbaar

Bij Stamhoofd betaal je geen commissies op jouw verkoop. Je betaalt éénmalig een bedrag en kan daarna Stamhoofd gewoon gebruiken, hoe veel je ook verkoopt.  Voor de ledenadministratie betaal je een bedrag op basis van de grootte van je vereniging, op die manier is het ook betaalbaar voor kleinere verenigingen.

Prijzen bekijken

Personaliseerbaar

Gebruik het logo van de school, en de kleur. Ook de domeinnaam van jouw jeugdbeweging kan je koppelen. Op die manier kom je heel professioneel over, en dat straalt vertrouwen uit.

Alles over personalisatie


Open-source en onafhankelijk

Wist je dat alle code van Stamhoofd gewoon openbaar is en door iedereen gebruikt kan worden? Stamhoofd werkt volledig onafhankelijk en wil verenigingen helpen om te digitaliseren, op een eerlijke en betaalbare manier.

Informatie over open-source

Hoe werkt het?

  1. Maak een account aan voor je vereniging op Stamhoofd (klik hier).
  2. Maak een nieuwe webshop aan of start met de ledenadministratie.
  3. Voeg alle artikels toe en personaliseer je webshop, of stel je ledenportaal in.
  4. Deel de link naar de webshop of ledenportaal op sociale media, je website of via e-mail.
  5. Raadpleeg alle bestellingen en inschrijvingen in Stamhoofd.

Bekijk zelf een voorbeeld

Wil je graag eens zien hoe een webshop of het ledenportaal werkt? Op één van onze demo's kan je een test bestelling/inschrijving plaatsen.

Probeer het eens uit.

Registreer jouw vereniging via de website en probeer alles rustig uit. Je hoeft nog niet te betalen en we hebben nog geen betaalgegevens nodig. Je koopt het systeem enkel aan als je overtuigd bent.