Een ticketverkoop organiseren via Stamhoofd

Verkoop tickets voor jouw fuif, eetfestijn of ander evenement via jouw webshops. Daarna kunnen de tickets worden afgedrukt of getoond via de smartphone. Op het evenement scannen één of meerdere personen heel eenvoudig alle tickets via de Stamhoofd-app.

Wat is er zo mooi aan? Stamhoofd werkt volledig zonder commissies. Je betaalt enkel een vast bedrag voor jouw webshop. Op die manier is er eindelijk een betaalbare oplossing voor verenigingen.

Scouting Waver verkocht de tickets voor hun openlucht fuif via Stamhoofd.

Snel scannen met meerdere scanners

Gebruik de Stamhoofd app voor Android en iOS om tickets te scannen en te markeren. Je kan met meerdere scanpunten werken aan bijvoorbeeld de ingang, maar ook aan bijvoorbeeld de toog voor drankkaarten uit voorverkoop.


Ook als het internet wegvalt

Enkel als je de app voor het eerst opent zal de app de tickets even moeten ophalen. Daarna kan je verder zonder internet, ook als je de app zou afsluiten. Als je met meerdere scanpunten werkt is internet wel aan te bevelen om dubbele tickets te detecteren bij alle scanpunten (als communicatie tussen de verschillende punten). Maar ook bij traag of wegvallend internet blijft het scannen dan ontzettend snel, zonder vertraging.


Verkoop duizenden tickets op piekmomenten

Stamhoofd is razendsnel en efficiënt. Onze systemen kunnen zonder problemen een grote toevloed aan bezoekers en bestellers aan op jouw webshop. Ook het scannen van tickets is daarvoor ontwikkeld.


Detecteer dubbele tickets

Biedt iemand een ticket voor een tweede keer aan? Dan krijg je een duidelijke waarschuwing te zien voor je het ticket kan openen. Daarbij kan je zien door wie en wanneer het ticket de vorige keer werd gescand.


Plaats sponsors op jouw tickets

Plaats sponsors op jouw tickets die bovendien behoorlijk goed in het oog springen, zonder de gebruikerservaring te verstoren. Ideaal om jaarlijks een centje bij te verdienen met sponsoring van lokale bedrijven.


Geen commissies, geen dure scanners

In tegenstelling tot andere platformen betaal je geen administratiekost of kunstmatig verhoogde transactiekost per verkocht ticket. Je betaalt gewoon éénmalig een bedrag voor 2 maanden of 1 jaar. Daarop betaal je voor online betalingen wel een transactiekost aan de betaalprovider, maar die hebben we speciaal voor verenigingen onderhandeld en is daardoor lager dan normaal. Bovendien kan je Stamhoofd daarnaast ook nog voor andere zaken tijdens het jaar gebruiken, voor dezelfde prijs.

Prijzen bekijken

Personaliseer je webshop

Stel een logo, kleur en domeinnaam in. Daarnaast voeg je gemakkelijk een eigen omslagfoto toe. Daardoor oogt jouw event veel professioneler, en straal je vertrouwen uit.

Alles over personaliseren

Beperk het aantal beschikbare tickets

Stel een maximum per bestelling in en/of een maximum per ticket. Op die manier voorkom je dat je meer tickets verkoopt dan er plaats is. Met een maximum per bestelling voorkom je 'opkopers' die tickets aan hogere prijzen zouden doorverkopen.


Tickets zijn zowel beschikbaar om af te drukken als om te tonen via je smartphone. Daarnaast heb je de mogelijkheid om sponsors te vermelden op tickets.-

Hoe werkt het?

  1. Maak een account aan voor je vereniging op Stamhoofd (klik hier).
  2. Maak een nieuwe webshop aan en selecteer Ticketverkoop.
  3. Voeg je tickets toe aan de webshop, en personaliseer de webshop.
  4. Stel online betalingen in en de rekening waarop je geld wilt ontvangen.
  5. Deel de link naar je webshop op sociale media, e-mail en je website.
  6. Scan de tickets via de Stamhoofd app.

Bestel zelf tickets op de demo webshop

Op deze demo kan je tickets bestellen zonder echt te moeten betalen.

Probeer het eens uit.

Registreer jouw vereniging via de website en probeer alles rustig uit. Je hoeft nog niet te betalen en we hebben nog geen betaalgegevens nodig. Je koopt het systeem enkel aan als je overtuigd bent.