Personaliseer alles

Met Stamhoofd kan je vereniging of school écht professioneel te werk gaan en zal je dat ook uitstralen. Daardoor krijg je meer vertrouwen van je supporters. Dat komt omdat je in Stamhoofd echt een eigen persoonlijke pagina bouwt, met jouw logo, jouw kleur en jouw foto's. Je koppelt heel gemakkelijk je eigen domeinnaam en e-mailadressen. En de inhoud van automatische e-mails? Die stel je ook zelf in.

Alle bestel en inschrijvingspagina's werken bovendien perfect op smartphones en voelen heel snel aan.

De communicatie die je achteraf via e-mail of SMS kan voeren via Stamhoofd maakt het ook nog eens af. Je kan iedereen in een e-mail met de voornaam aanspreken zonder honderden e-mails apart te versturen. Eindelijk een oplossing waarmee elke vereniging - met een beperkt budget - écht kan digitaliseren, zonder in te boeten op de voordelen.

Kies een omslagfoto, logo en huisstijlkleur

Plaats zelf je webshop in donkere modus als je dat wilt — ideaal voor een fuif

Gebruik je eigen domeinnaam

Plaats je webshop of inschrijvingspagina op bijvoorbeeld inschrijven.mijnvereniging.be en verstuur e-mails vanaf je eigen e-mailadressen.

Plaats je logo op je tickets, en voorzie zelf plaats voor je sponsors

Stel persoonlijke en professionele e-mails op

Inclusief knoppen met het kleur van jouw huisstijl, persoonlijke aansprekingen en andere automatische vervangingen. Ook de automatische e-mails kan je aanpassen naar wens.

Beslis zelf over je betaalmethodes en stel een administratiekost in als je dat wilt

Bepaal helemaal zelf welke gegevens je verzamelt

Voeg je eigen vragenlijsten toe en verzamel de gegevens die je nodig hebt.

Probeer het eens uit.

Registreer jouw vereniging via de website en probeer alles rustig uit. Je hoeft nog niet te betalen en we hebben nog geen betaalgegevens nodig. Je koopt het systeem enkel aan als je overtuigd bent.